Concurs “Castiga o evaluare gratuita a prezentei digitale a business-ului tau”. Citeste regulamentul si politica de confidentaliate a datelor.

Concurs “Castiga o evaluare gratuita a prezentei digitale a business-ului tau”

Campania se desfasoara pe teritoriul Romaniei.

Mecanism:

Pentru a participa la concurs trebuie sa:

 • ai minim 18 ani impliniti
 • ai o afacere (legala)
 • dai like  la pagina noastra de Facebook
 • dai like la postarea care anunta concursul
 • lasi un comentariu (la postarea care anunta concursul) cu domeniul de activitate al business-lui tau

Perioada concursului: 6-19 decembrie 2018

Concursul se incheie in 19 decembrie 2018, ora 23:59.

Premiu: o evaluare gratuita a prezentei digitale a business-ului si oferire de consultanta in ceea ce priveste imbunatatirea acesteia

Serviciile incluse in premiu sunt:

 • analiza si evaluarea comunicarii online cu clientul
 • analiza si evaluarea website-lui din punct de vedere al designului, continutului si functionalitatii
 • analiza si evaluarea conturilor de social media (Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter) din punct de vedere al aspectului si continutului
 • analiza si evaluarea SEO
 • analiza si evaluarea a conformitatii cu GDPR
 • identificarea punctelor slabe si a oportunitatilor companiei in mediul online
 • propunerea solutiilor pentru imbunatatirea prezentei si comunicarii digitale

Premiul nu include conceperea unei strategii de comunicare sau implementarea propunerilor de modificare. In cadrul raportului oferit in urma analizei, se vor mentiona problemele identificate si cateva guide-line-uri pentru rezolvarea acestora.

Desemnare castigator:

Castigatorul se va extrage prin intermediul platformei Woobox in baza cometariilor la postare.

Nu vor intra in extragere persoanele care nu au indeplinit toate conditiile de participare (varsta minima 18 ani, like si coment la postare, like la pagina noastra de Facebook).

Se va extrage un castigator si 3 rezerve.  Vom anunta castigatorul in 21 decembrie 2018, pe pagina noastra de Facebook.

Validare premiu:

Castigatorul va fi anuntat prin intermediul unui mesaj privat pe platforma Facebook Messenger in data de 21 decembrie 2018. Pentru validarea premiului, acesta trebuie sa trimita o copie a cartii de identitate (poza/scan) pe adresa noastra de email: office@transilvania-soft.ro, impreuna cu urmatoarele informatii:

 • numele companiei
 • industria
 • domeniul de activitate
 • zona de desfasurare a activitatii: local (judet), national (tara), international
 • anul infiintarii
 • adresa site web (daca exista)
 • adresa profilelor de social media

In cazul in care premiul nu va fi validat pana la data de 6 ianuarie 2019, vor fi contactate rezervele, in ordinea extragerii lor.

Predare premiu:

Predarea premiului se  va face in perioada 14-31 ianuarie 2019, in cadrul unei intalniri intre un reprezentant al companiei noastre si castigator, in Cluj-Napoca, sau prin email. Detaliile legate de data si locul se vor stabili ulterior impreuna cu castigatorul.

In functie de caracteristicile companiei, a industriei, a domeniului de activitate sau a pietei, este posibil sa fie necesare informatii mai detaliate despre busines-ul tau pentru o analiza mai detaliata. Totodata, pentru o evaluare completa SEO, este necesara punerea la dispozitia noastra a rapoartelor Google Analytics.

Aceasta campanie nu este sponsorizata, sustinuta sau administrata de catre, sau in asociere, cu Facebook.

Ce date colectam?

Colectam si procesam date personale precum nume, prenume si profil de Facebook.

Scopul: participarea la concursul “Castiga o evaluare gratuita a prezentei digitale a business-ului tau”, organizat in perioada 6-19 decembrie 2018, pe Facebook.

Durata: 6-19 decembrie 2018

Datele vor fi pastrate pana la predarea premiului catre castigator sau cel tarziu pana in 31 ianuarie 2019.

In vederea validarii premiului, este necesara trimiterea unei copii a actului de identitate, la adresa noastra de email. Aceasta va fi pastrata pana in momentul predarii premiului.

Datele personale colectate sunt folosite exclusiv in scopul participarii la concurs si contactarii castigatorului. Numele castigatorului si a rezervelor vor fi publicate pe pagina noastra de Facebook pentru a comunica rezultatele extragerii.

Prin participarea la concurs iti oferi acordul ca datele tale personale sa fie procesate pentru desemnarea castigatorului prin intermediul platformei WooBox. In cazul in care esti castigator sau rezerva, numele tau va fi publicat pe pagina noastra de Facebook. Totodata, esti de acord sa fi contactat in cazul in care vei castiga concursul.

Datele solicitate cu privire la compania ta sunt necesare pentru implementarea serviciilor oferite ca premiu. Acestea sunt confidentiale, nu vor fi publicate sau transmise tertilor si se vor pastra pana la predarea premiului.

Drepturile tale:

In conditiile in care doresti sa iti retragi acordul de prelucrare a datelor trebuie sa ne contactezi la adresa de email office@transilvania-soft.ro. In momentul in care iti retragi acceptul, datele tale vor fi sterse si nu vei mai fi eligibil pentru premiu.

Prin participarea la concursul “Castiga o evaluare gratuita a prezentei digitale a business-ului tau” confirmi ca ai citit regulamentul si politica de confidentialitate si ca iti oferi consimtamantul ca datele tale sa fie colectate si prelucrate conform celor de mai sus.

Vrei sa ne cunoastem? Contacteaza-ne!